Skip to main content

E-Learning

Grape som samarbejdspartner til e-learning produktion

Når du vælger os, som din samarbejdspartner, så får du et stærkt team af dygtige læringsdesignere, erfarne konsulenter og strukturerede projektledere. Vi arbejder altid med de 4 e-learning faser, for at sikre, at din e-learning er bygget op om det helt rigtige budskab, med de bedste virkemidler for at opnå dine mål.

1

Workshop

I samarbejde med dig og dit team, starter vi altid med en opstartsworkshop for at fastlægge emne, læringsmål, design, virkemidler og rollefordeling.

2

Learning Design

Derefter går vi i gang med Learning Design. Her er der fokus på, hvordan designet skal udformes, både for at imødekomme jeres designguidelines, men også for at opnå de aftalte læringsmål mest effektivt.

3

Storyboard

Når emne, læringsmål og design er fastlagt – så går vi i gang med udvikling af storyboards. Man kunne kalde det en lille tegneserie over jeres nye e-learning modul. Den gennemgår vi og tilpasser i samarbejde med dig og dit team, inden vi går i gang med produktionen.

4

E-learning Produktion

Når storyboards er godkendt, går vi i gang med selve produktionen af jeres nye e-learning. Vi sørger for optagelse af video og lyd, samt udvikler animationer og gamification elementer. Til sidst samler vi det hele, til det færdige e-learning modul.

Vi producerer altså både videoer, lyd, tekst og animationer. Enten kan du overlade det hele til os, eller også indgår vi i et tæt samarbejde med jeres team. Vi sørger altid for at holde fokus på de aftalte læringsmål og kommer med anbefalinger til de mest effektive virkemidler og design.

Vi arbejder hovedsageligt med Articulate Storyline, Rise og Vyond – og så leverer vi altid e-learning, som er kompatibelt med alle gængse og nye e-learning formater såsom SCORM 1.2, SCORM 2004, AICC og xAPI (Tincan).

Hvis du også står og mangler det helt rigtige system, til at distribuere din e-learning til dine medarbejdere, så kan vi også hjælpe dig med det.

Opgaven kort fortalt

Hvorfor

STARK har medarbejdere i hele Danmark, som løbende skal have produkttræning, for at kunne give den bedste rådgivning ude i byggemarkederne.

Hvordan

Vi skabte et e-learning program med en kombination af tekst, animationer, videoer og interaktive øvelser, der havde til formål at gøre læringen både sjov og inspirerende for STARKs medarbejdere.

Hvorfor er e-learning så effektivt?

E-learning er en fælles betegnelse for kompetenceudvikling, som helt eller delvist, foregår via digitale medier.

At få træning og undervisning passet ind i en travl hverdag er en udfordring for mange. Med e-læring opnås bedre tidsudnyttelse og fleksibilitet, da dine medarbejdere kan træne, hvor og hvornår det passer dem.

Der er faktisk mange gode grunde til, at du også kan bruge e-learning som trænings- og kommunikationsværktøj i jeres virksomhed.

Med e-learning opnår du læring, der er:

  • Fleksibelt

  • Skalerbart

  • Omkostningsbesparende

  • Målbart

Ønsker du at sende et ensartet budskab ud til mange medarbejdere? Så er digital e-learning det helt rigtige valg.

E-learning giver dig mulighed for at lave faglig træning, effektiv virksomhedsuddannelse og nem ledelseskommunikation.

Har du brug for at få udviklet skræddersyet e-learning?

Kommunikation til mange medarbejdere eller til udvalgte grupper, kan gøres enkelt, entydigt og fleksibelt med e-learning. E-learningen kan bl.a. strukturere og forenkle onboarding processer, strategi, kommunikation og produktlanceringer.

Vi kan hjælpe med at skræddersy jeres e-learning. I vælger blot emnet, målgruppen og målsætningen – så hjælper vi med at producere.

Emnerne kan dække alt fra:

Skal jeg kontakte dig?

Digital Director

Daniel Mørch