Skip to main content
E-Learning Kursus om salgstræning. Ung mandlig sælger, der smiler.

Salgstræning

  • Varighed: 90 – 120 min.

  • Sprog: Dansk

Grape har sammensat 3 forløb, der omhandler salg og kundeservice, som giver dine medarbejdere kompetencer til at vinde salget og skabe gode kunderelationer.

Hvilke salgskompetencer har I brug for i jeres organisation?

  • Fagligt indhold leveret af Grapes senior salgskonsulenter.
  • Designet og produceret af Grape, der er specialister inden for e-learning.
  • Tilpasset din organisation, målgruppe og brand.

Salg i dag efterlader ikke meget plads til fejl eller middelmådige kompetencer.

Skal I vinde i markedet og skabe købende og loyale kunder, er salgsorganisationens kompetencer og adfærd en afgørende faktor.

De organisationer, som har en veldefineret salgsproces med en stærk adfærd i anvendelsen af salgsværktøjerne, har op til 37% højere win rate, end dem som bare overlader det til den enkelte sælgers talent (CSO Insight, 2018).

Vi har udviklet 35 moduler inden for salg og kundeservice. Når du køber adgang til Salgstræning, får dine medarbejdere adgang til ALLE modulerne.

På den måde kan I selv tilrettelægge, hvilke medarbejdere, der har behov for hvad.

For at gøre det nemmest for din organisation at komme i gang med salgstræningen, har vi samlet modulerne i 3 forløb, som inspiration til, hvordan I kan sammensætte modulerne.

Undervisere

Programmet er udarbejdet af Grapes erfarne konsulenter, der har mange års erfaring i at hjælpe organisationer med at løfte salget.

BEREGN PRIS

Min side
     
     
DKK

INSPIRATION TIL SALGSTRÆNING

Klik og læs mere om indholdet i hvert program

Samtale mellem kvindelige ledere

B2B Salg

Programmet er målrettet medarbejdere, som har kundekontakt (sælgere, rådgivere, konsulenter, m.m.) og understøtter hele salgsprocessen. I alt 19 moduler, som giver jer værktøjer til at opbygge kunderelationer og til at skabe og vinde forretningsmuligheder.

1. Forberedelsesfasen

Den effektive og resultatskabende sælger er velforberedt. Disse moduler hjælper med at få styr på salgsprocessen, på prioriteringer og indsatser, samt budskaberne man skal gå til markedet med.

2. Kontaktfasen

Etablering af en tillidsfuld relation med din kunde, er der salget begynder. Lær hvordan du skaber stærke relationer til andre mennesker, og hvordan du kan initiere nye dialoger med de rigtige personer.

3. Behovsfasen

Kunder er drevet af deres behov. Sælgerens opgave er at afdække og aktivere de behov hos kunden, og basere rådgivning og løsningsforslag på dem. De sælgere, som bedst evner at gøre dette vinder.

4. Løsningsfasen

Sælgerne skal kunne skabe en oplevelse af værdi, og levere en solid og overbevisende præsentation af en løsning. I løsningsfasen arbejder sælgeren med at synliggøre sammenhængen, og kan argumentere for værdien.

5. Afslutningsfasen

Salget måles på slutresultatet. Det er sælgerens opgave at hjælpe kunden helt i mål på en beslutning, og samtidigt sikre at man vinder i konkurrencen mod andre eller ingen beslutning. Afslutningsfasen fokuserer på at fjerne bekymringer, bearbejde alle beslutningstagere, forhandle en win-win aftale på plads og lukke ordren.

Samtale mellem personer omkring smartphones

B2C Salg

Programmet er målrettet medarbejdere som har kundekontakt (sælgere, rådgivere, eskpedienter, m.m.) og understøtter hele salgsprocessen. I alt 12 moduler, som giver jer værktøjer til at imødekomme kundernes forventning, når de er i dialog med jer.

1. Forberedelsesfasen

Den effektive og resultatskabende sælger er velforberedt. Disse moduler hjælper med at få styr på mindset og salgsprocessen, som er fundamentet for at kunne lykkes med at skabe de ønskede resultater.

2. Kontaktfasen

Etablering af en tillidsfuld relation med din kunde, er der hvor salget begynder. Lær hvordan du skaber stærke relationer til andre mennesker, og hvordan du kan initiere dialogen med kunden.

3. Behovsfasen

Kunder er drevet af deres behov. Sælgerens opgave er at afdække og aktivere de behov hos kunden, og basere rådgivning og produktforslag på dem. De sælgere, som bedst evner at gøre dette, vinder.

4. Løsningsfasen

Sælgerne skal kunne skabe en oplevelse af værdi, og levere en solid og overbevisende præsentation. I løsningsfasen arbejder sælgeren med at synliggøre sammenhængen mellem behovet og løsningen.

5. Afslutningsfasen

Salget måles på slutresultatet. Det er sælgerens opgave at hjælpe kunden helt i mål på en beslutning, og samtidigt sikre at man vinder i konkurrencen mod andre eller ingen beslutning. Afslutningsfasen fokuserer på at fjerne bekymringer, forhandle en win-win aftale på plads og lukke ordren.

Mandlig sælger sidder ved computer.

Kundeservice

Programmet er målrettet medarbejdere som har kundekontakt (kundeservice, rådgivere, call centre m.m.)

1. Forberedelsesfasen

Den gode service starter med det rigtige mindset. I forberedelsesfasen sætter vi fokus på at forstå, hvad der kræves i dialogen, hvordan samtalen styres igennem de rigtige faser, og at vi formulerer os tydeligt.

2. Kontaktfasen

Etablering af en tillidsfuld relation med kunden, er der servicen begynder. I kontaktfasen fokuserer vi på, hvordan vi skaber stærke relationer til andre mennesker, og hvordan vi kan håndterer forskellige kundetyper.

3. Informationsfasen

Kunder er drevet af deres behov. Servicemedarbejderens opgave er at afdække og aktivere de behov hos kunden, og basere rådgivning og løsningsforslag på dem. De personer, som bedst evner at gøre dette vinder.

4. Argumentationsfasen

Servicemedarbejderen skal kunne skabe en oplevelse af værdi, og levere en solid og overbevisende argumentation. I argumentationsfasen arbejdes med at synliggøre sammenhængen mellem behovet, løsningen og værdien.

5. Afslutningsfasen

Samtalen med kunden skal afsluttes ordenligt, og vi skal sikre, at kunden får fjernet sine bekymringer, og at vi får konkluderet. Det fokuserer afslutningsfasen på.

Bestil kursus eller kontakt os

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner