Spar Nord

NÅR TEKNIKKEN DRILLER

Kunderne efterspørger onlinemøder, og Spar Nord skal være den personlige bank i en digital verden. Men hvordan er det nu med teknikken? Hvad hvis lyden driller? Eller skærmen ikke bliver delt korrekt? Læs hvad Spar Nord gjorde for at øge andelen af personlige online møder.

Spar Nord Bank A/S er Danmarks 5. største bank. Banken har rødder i Nordjylland og beskæftiger over 1.700 medarbejdere, der servicerer ca. 390.000 kunder fra 61 afdelinger i Danmark.

Behov

Adfærdsændring

Kunder siden

2021

Løsning

Rise e-learning

Tidslinje

Projektet tog 2 måneder

DET ER PERSONLIGT

Vi udviklede 2 moduler – rådgiverne fik først en indflyvning til Spar Nords strategi om at være en personlig bank i en digital verden, og derefter en introduktion til det basale omkring teknik og ‘best practice’. Derefter skulle rådgiverne ud og have praktisk erfaring sammen med kollegaerne, inden de tog næste modul: Optimering af det personlige onlinemøde.

Hvorfor lave om på noget, der virker?

Vi vidste, at e-learning programmet skulle addressere en adfærdsændring – fra det fysiske møde til langt flere onlinemøder. Derfor sørgede vi for, at gøre læringen simpel – med et sjovt tvist.

spar nord kundeservice træning e-learning

“Onlinemøder har i løbet af de seneste år haft sit indtog blandt forbrugerne – og bankverdenen er ingen undtagelse. Mange kunder foretrækker faktisk onlinemøder frem for fysiske møder”

Kim Kastrup
HR Direktør, Spar Nord

SKAL DU OGSÅ IMPLEMENTERE ADFÆRDSÆNDRINGER?

E-learning er en effektiv metode til at implementere adfærdsændringer. Uanset om det drejer sig om arbejdsmiljø, professionel udvikling eller personlig vækst, kan e-learning hjælpe med at skabe og fastholde ønskede adfærdsændringer.

Med e-learning får målgruppen:

  • Fleksibilitet
  • Interaktivt indhold
  • Tilpasset læring
  • Kontinuerlig evaluering
  • Kontrol over egen læringsproces

Vi er passionerede for at gøre op med kedelig e-learning! Vores dygtige hold af læringsdesignere, erfarne konsulenter og skarpe projektledere har fokus på brugervenlighed og nyskabende metoder, så vi sammen kan styrker dine medarbejderes viden og færdigheder.

Skal jeg kontakte dig?

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.