Case

Spar Nord

Det personlige onlinemøde

Onlinemøder har i løbet af de seneste år haft sit indtog blandt forbrugerne – og bankverdenen er ingen undtagelse. Mange kunder foretrækker faktisk onlinemøder frem for fysiske møder

Kim Kastrup, HR Direktør, Spar Nord
UDFORDRINGEN

NÅR TEKNIKKEN DRILLER

Kunderne efterspørger onlinemøder, og Spar Nord skal være den personlige bank i en digital verden. Men hvordan er det nu med teknikken? Hvad hvis lyden driller? Eller skærmen ikke bliver delt korrekt?

LØSNINGEN

DET ER PERSONLIGT

Vi udviklede 2 moduler – rådgiverne fik først en indflyvning til Spar Nords strategi om at være en personlig bank i en digital verden, og derefter en introduktion til det basale omkring teknik og ‘best practice’. Derefter skulle rådgiverne ud og have praktisk erfaring sammen med kollegaerne, inden de tog næste modul: Optimering af det personlige onlinemøde.

“Hvorfor lave om på noget, der virker? Vi vidste, at e-learning programmet skulle addressere en adfærdsændring – fra det fysiske møde til langt flere onlinemøder. Derfor sørgede vi for, at gøre læringen simpel – med et sjovt tvist.”

Misse Mørch, Projektleder, Grape
Online kurser

Hvilke kompetencer skal trænes i din organisation? Vi har et stort udvalg af effektive og motiverende online kurser til kompetenceudvikling.

Skal jeg kontakte dig?

Director & Partner

Daniel Mørch