Skip to main content

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Grape A/S, Gladsaxevej 376, 2860 Søborg CVR. nr. 26079926. Etableret i 2001 E-mail: info@grapenordic.com Telefonnummer 7010 2048.

Online kurser og e-learning

Ved online kurser og e-learning er der tale om levering af digitalt indhold, der leveres umiddelbart efter tilmelding. Det er derfor ikke muligt at afbestille online kurser og e-learning, og der er derfor heller ingen fortrydelsesret.

Kursus materialet

Den online salgstræning leveres via log in. Levering sker efter tilmelding er registeret og betalt.
Ved online kurser og e-learning er der tale om levering af digitalt indhold, der leveres umiddelbart efter tilmelding og registreret betaling. Det er derfor ikke muligt at afbestille online kurser og e-learning, og der er derfor ingen fortrydelsesret.

Kursus materialet er udarbejdet af Grape A/S. Materialet er underlagt copyright og kopiering

Tilmelding til online kurser

Tilmelding er bindende og skal foretages via web formular. Tilmelding er unik og må kun bruges af den tilmeldte.

Tilmelding til de åbne fysiske kurser

Tilmelding skal foretages via web formular. Tilmeldingen skal være betalt senest 14 dage før kursusstart. Tilmelding er unik og må kun bruges af den tilmeldte.

Betaling

Der vil blive fremsendt en manuel faktura ved ordrelægning. Prisen inkluderer deltagelse. Priserne er excl. moms.

Copyrightbetingelser

Alle rettigheder til generiske materialer der omhandler træning tilhører Grape A/S. Materialerne er beskyttet i henhold til ophavsrets- og markedsføringsloven, hvorfor kopiering – mekanisk, digitalt, fotografisk eller anden gengivelse samt eftergørelse af skriftlige materialer eller dele deraf – ikke er tilladt med mindre dette er aftalt med Grape.

Fejl og mangler

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte os på 7010 2048.

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@grapenordic.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Alle henvendelser bekræftes via e-mail.

Yderligere information

Har du brug for uddybende information om arrangementets faglige indhold, er du velkommen til at kontakte os på info@grapenordic.com eller tlf. 7010 2048.

Forbehold for ændringer

Grape A/S tager forbehold for ændringer af tid, sted, underviser, indhold, pris samt eventuelle trykfejl.