Skip to main content

Giv dine medarbejdere
et online kursus i IT-sikkerhed

999 DKK PR. BRUGER

(Mere end 20 ansatte? Klik her og få et tilbud)

Der er fart på den teknologiske udvikling. Cybertrusler ændrer løbende karakter i takt med en mere digitaliseret verden, og det er i dag mere relevant end nogensinde at beskytte forretningen mod IT-kriminelle og andre udbudende gæster online.

Virksomheder overser desværre, at det meget ofte er medarbejdere, der (ufrivilligt) er årsag til sikkerhedsbrister i virksomhedens IT-system. Statistikken viser, at hele 70 % er villige til at afgive deres adgangskode, når de bliver udsat for phishing. Det er et udtryk for, at digitaliseringen er gået ekstremt stærkt, og at vi på mange måder ikke har omstillet os til de nye, digitale spilleregler endnu.

Vi har sammensat et program af ni moduler, som giver dine medarbejdere et solidt fundament i god cyberhygiejne, og som minimerer risikoen for sikkerhedsbrister i jeres IT-system.

VIRKSOMHEDER DER ALLEREDE BRUGER VORES IT-SIKKERHEDSKURSUS

PROGRAMMET INDEHOLDER

  • 9 moduler á 30 min. varighed
  • Tilpasset jeres virksomhed
  • Sprog dansk og engelsk

MODUL 1 - ADFÆRD PÅ E-MAILS

ADFÆRD PÅ E-MAILS

Pas på med hvad du klikker på i din indbakke. Stastikken viser, at 98 pct. af alle cyberangreb i virksomheder helt eller delvist skyldes uforvarende medarbejderes handlinger. Dette modul gennemgår de tre mest udbredte typer af skadelige e-mails, du skal være opmærsom på.

MODUL 2 - ANVENDELSE AF KODEORD

ANVENDELSE AF KODEORD

Et sikkert kodeord er essentielt, når du skal beskytte adgangen til dine enheder, systemer, hjemmesider og data. 80% af alle hacking-relaterede sker i forbindelse med svage eller stjålne kodeord. Dette modul gennemgår fem gode regler for anvendelsen af kodeord.

MODUL 3 - SIKKER ARBEJDSMOBIL

SIKKER ARBEJDSMOBIL

Mobiltelefonen indeholder mange oplysninger, der ikke må falde i de forkerte hænder. Dette modul gennemgår fem gode regler for, hvordan man gør sin mobil mere sikker.

MODUL 4 - FYSISK DATASIKKERHED

FYSISK DATASIKKERHED

Datasikkerhed handler ikke kun om IT-systemer. De fleste virksomheder behandler større mængder af fortrolige og værdifulde data såsom kontrakter, økonomiske oplysninger og persondata. Den slags data bliver ofte håndteret på både skærm, i papirform eller verbalt. Dette modul gennemgår seks gode regler for at arbejde med fysisk datasikkerhed.

MODUL 5 - HÅNDTERING AF DATA PÅ REJSER

HÅNDTERING AF DATA PÅ REJSER

Uanset om du rejser i forbindelse med arbejdet eller har dine arbejdsenheder med på ferie, er der en række cybertrusler, du bør være opmærksom på. Dette modul gennemgår otte gode regler for håndtering af data på rejser.

MODUL 6 - FÆRDEN PÅ SOCIALE MEDIER

FÆRDEN PÅ SOCIALE MEDIER

Mange bruger i dag sociale medier både privat og i forbindelse med arbejde. Selvom sociale medie konti er private, er der en række forhold, vi skal være opmærksomme på i relation til vores arbejde. Dette modul gennemgår tre gode råd til færden på sociale medier.

MODUL 7 - DELING AF FORTROLIG DATA

DELING AF FORTROLIG DATA

Som en del af vores arbejde har vi ofte brug for at dele data og dokumenter – både med kollegaer og samarbejdspartnere uden for virksomheden.Når der er dale om deling af fortrolig data, er der en række forhold, du skal være ekstra opmærksom på, så du sikrer, at at uvedkommende ikke får adgang til de delte data. Dette modul gennemgår gode råd for sikker datadeling.

MODUL 8 - HÅNDTERING AF E-MAILS MED PERSONDATA

HÅNDTERING AF E-MAILS MED PERSONDATA

Ifølge lovgivningen skal informationer, der kan henføres til en bestemt person eller persondata slettes, når de ikke længere er strengt nødvendige ud fra det formål, som de er indsamlet til. Dette modul gennemgår tre regler for håndtering af e-mails med persondata.

MODUL 9 - HVIS CYBERUHELDET ER UDE

HVIS CYBERUHELDET ER UDE

Får man mistanke om, at et sikkerhedsbrud har fundet sted på virksomhedens IT-systemer, er det afgørende at reagere hurtigt – også ved den mindste mistanke. Få minutter kan gøre en stor forskel. Dette modul gennemgår, hvad brugeren skal være opmærksomhed på og bør sikre, hvis uheldet er ude.  

Tre lette skridt, og I er igang

STEP 1

Bestil kurset

STEP 2

Tilpas kurset sammen med Grape

STEP 3

Del det med jeres medarbejdere

 

Bestillingsformular

Kom i gang for 999 DKK pr. bruger


  • Mere end 20 ansatte? Klik her og få et tilbud
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.