Skip to main content
Online kursus om diversitet og inklusion

Diversitet & Inklusion

  • Varighed: 30 min.

  • Sprog: Dansk og Engelsk

Living Institute har udviklet 3 moduler om Diversitet og Inklusion på arbejdspladsen. Målgruppen lærer de vigtigste emner og værktøjer i dette online kursus, som giver jeres organisation en god introduktion til arbejdet med diversitet, lighed og inklusion.

en arbejdsplads for alle

Diversitet og Inklusion er er stort samtaleemne i flere virksomheder, for at fremme inklusionen og gøre plads til diversiteten på arbejdspladsen.

Kurset gennemgår både, hvad inklusion indebærer, samt hvordan ubevidste bias og stereotyper påvirker både arbejdsglæde, innovationen og effektiviteten. 

Living Institute har udviklet et online kursus, som giver værktøjer til at fremme den sunde psykiske arbejdsplads.

Online kurset er sammensat af 3 moduler, der kan leveres som ét samlet program eller løbende i mindre portioner.

Online kurset er bygget op som mikrolæring, der løbende aktiverer din målgruppe og benytter forskellige virkemidler.  Vi tilpasser programmet i længde, branding og eksempler, så det passer perfekt til din organisation.

Vi kan levere online kurset til dit LMS eller i en samlet løsning inkl. LMS og rapportering.

INDHOLD

MODUL 1 - FORDELENE VED DIVERSITET OG INKLUSION

Introduktion til begreberne ‘inklusion’ og ‘diversitet’, herunder hvad der kendertegner begreberne, samt hvordan homogene teams påvirker arbejdsmiljøet.

MODUL 2 - UDFORDRINGER VED DIVERSITET OG INKLUSION

Hvornår udviser man ekskluderende adfærd? Dette modul gennemgår nogle af de ubevidste bias, vi kan tilegne os, og hvordan disse går ud over samarbejdet i teams.

MODUL 3 - VÆRKTØJER TIL AT FREMME DIVERSITET OG INKLUSION

Kurset rundes af med konkrete værktøjer, I kan implementere i jeres organisation, for at undgå ubevidste bias og skabe psykologisk sikkerhed på arbejdspladsen. Værktøjerne præsenteres i fiktive situationer, for at forstå hvor og hvornår værktøjerne er mest nyttige.

Underviser

Programmet er udviklet af Living Institute, som er specialister inden for diversitet og inklusion.

BEREGN PRIS

Min side
     
     
DKK

Bestil kursus eller kontakt os

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner