Q8

EN STOR BELASTNING

Q8’s klimabelastning er stor, og derfor har de sat fokus på dette. Q8 arbejder med flere bæredygtighedsområder, og de har en ambitiøs strategi om at være klimaneutrale i egen produktion.

Q8

OKQ8 Scandinavia er et af Skandinaviens største brændstof- og energivirksomheder med cirka 1.000 servicestationer. Q8 er i gang med at rulle et landsdækkende netværk af lynladere til elbiler ud i både Danmark og Sverige.

Behov

Adfærdsændring

Løsning

E-learning

MEDARBEJDERNES VIGTIGE ROLLE

Vi udviklede et e-learning program, som fokuserede på HVAD bæredygtighed er hos Q8, HVORFOR det er er en vigtig del af fremtiden, og HVORDAN medarbejderne hos Q8 skal arbejde med bæredygtighed i deres hverdag.

udklip fra Q8 bæredygtigheds træningsmodul. Det viser en interaktiv øvelse i e-learningen.

FRA STRATEGI TIL HANDLING

Vi har haft et stort fokus på at skabe et program, som ikke blot informerer om selve strategien, men også helt praktisk giver eksempler på, hvordan medarbejderne omsætter strategien til konkrete handlinger i deres daglige arbejde.

“Hos Q8 skal bæredygtighed være en integreret del af den måde, vi arbejder på, og det vi tilbyder vores kunder. Medarbejderne er et af de vigtigste elementer for at vi lykkes med vores bæredygtighedsindsatser, og derfor er det vigtig, at de er godt klædt på til at forstå, hvordan vi skal arbejde med bæredygtighed hos Q8.”

Sasha Beckmann
Bæredygtighedschef, Q8

SKAL DU OGSÅ IMPLEMENTERE ADFÆRDSÆNDRINGER?

E-learning er en effektiv metode til at implementere adfærdsændringer. Uanset om det drejer sig om arbejdsmiljø, professionel udvikling eller personlig vækst, kan e-learning hjælpe med at skabe og fastholde ønskede adfærdsændringer.

Med e-learning får medarbejderne:

  • Fleksibilitet
  • Interaktivt indhold
  • Tilpasset læring
  • Kontinuerlig evaluering
  • Kontrol over egen læringsproces

Vi er passionerede for at gøre op med kedelig e-learning! Vores dygtige hold af læringsdesignere, erfarne konsulenter og skarpe projektledere har fokus på brugervenlighed og nyskabende metoder, så vi sammen kan styrker dine medarbejderes viden og færdigheder.

Skal jeg kontakte dig?

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner

Navn*