Case

Q8

Bæredygtighed

“Hos Q8 skal bæredygtighed være en integreret del af den måde, vi arbejder på, og det vi tilbyder vores kunder. Medarbejderne er et af de vigtigste elementer for at vi lykkes med vores bæredygtighedsindsatser, og derfor er det vigtig, at de er godt klædt på til at forstå, hvordan vi skal arbejde med bæredygtighed hos Q8.”


Sasha Beckmann, Bæredygtighedschef, Q8
UDFORDRINGEN

Q8’S KLIMABELASTNING ER STOR

Q8’s klimabelastning er stor, og derfor har de sat fokus på dette. Q8 arbejder med flere bæredygtighedsområder, og de har en ambitiøs strategi om at være klimaneutrale i egen produktion.

LØSNINGEN

MEDARBEJDERNES VIGTIGE ROLLE

Vi udviklede et e-learning program, som fokuserede på HVAD bæredygtighed er hos Q8, HVORFOR det er er en vigtig del af fremtiden, og HVORDAN medarbejderne hos Q8 skal arbejde med bæredygtighed i deres hverdag.

“Vi har haft et stort fokus på at skabe et program, som ikke blot informerer om selve strategien, men også helt praktisk giver eksempler på, hvordan medarbejderne omsætter strategien til konkrete handlinger i deres daglige arbejde.”

Sarah Braüner, Intructional Designer, Grape
Online kurser

Hvilke kompetencer skal trænes i din organisation? Vi har et stort udvalg af effektive og motiverende online kurser til kompetenceudvikling.

Skal jeg kontakte dig?

Director & Partner

Daniel Mørch