Skip to main content
E-Learning kursus i projektledelse. Kvinde smiler op på person, der fremlægger.

Projektledelse

  • Varighed: 60 min.

  • Sprog: Dansk og Engelsk

Grape har sammensat et program af syv moduler, hvor Mads Dahl-Larsen gennemgår alle de vigtigste faktorer for, at du altid kan lykkes med dine projekter.

Få succes med projektledelse

Der er lavet et hav af undersøgelser der viser, hvorfor projekter fejler. Det kan skyldes en lang række faktorer som dårlig projektledelse, dårligt defineret scope, manglende ressourcer i projektet, siloer osv. Alt sammen noget der kan afhjælpes af en dygtig projektleder.

Flere og flere virksomheder er begyndt at have en mere projektorienteret organisering. Derfor henvender kurset sig både til:

  • Dig – der som medarbejder skal træde ind i rollen som projektleder.
  • Dig – der som leder eller medarbejder, skal lære at navigere i en mere agil og projektorienteret hverdag.

Vi har sammensat et bibliotek af 7 moduler, der kan leveres som ét samlet program eller løbende i mindre portioner.

Kurset er bygget op som mikrolæring, der løbende aktiverer dine medarbejdere og benytter forskellige virkemidler.  Vi tilpasser programmet i længde, branding og eksempler så det passer perfekt til din organisation.

INDHOLD

MODUL 1 - INTRODUKTION

Introduktion til begrebet “projektledelse” samt kort introduktion til hvilke moduler, der gennemgås i programmet.

MODUL 2 - HVAD ER ET PROJEKT

Er det et projekt, eller “bare” en opgave? I dette modul forklarer Mads, hvad der definerer et projekt – og hvordan et projekt godt kan udvikle sig til en opgave på sigt.

MODUL 3 - GOVERNANCE

Der er to vigtige faktorer, som du skal huske i forhold til organisering af dine projekter – dem gennemgår vi i modulet “Governance”.

MODUL 4 - OUTCOME

Hvilken værdi skal projektet levere? I dette modul gennemgår vi eksempler på, hvad outcome kan være, samt hvordan det bedst kan måles.

MODUL 5 - SCOPE

Hvad er ikke indenfor scope? Ja, det virker måske bagvendt – men det er ofte en god måde at definere scope af projektet – i dette modul går vi i dybden med definering af projekt-scope med scope-trekanten.

MODUL 6 - MILESTONE

Hvilke delmål har projektet? I dette modul kigger vi nærmere på, hvorfor delmål er så vigtige for projektet, og hvad der sker mellem disse delmål.

MODUL 7 - HANDLINGSPLAN

Til sidst kigger vi nærmere på en handlingsplan for projektet. Du har mulighed for at downloade en template på en handlingsplan, som du kan bruge til dine egne projekter.

Underviser

Mads Dahl-Larsen rådgiver inden for ledelse og strategi.

BEREGN PRIS

Min side
     
     
DKK

Bestil kursus eller kontakt os

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner