Lær for Livet

KLÆDT PÅ TIL MENTORROLLEN

Lær for Livet har mentorer overalt i Danmark. De vil gerne sikre en ensartet introduktion på tværs af landet, og ønsker at informationen skal være digital. Da mentorerne skal arbejde med udsatte børn og unge, er det vigtigt, at de altid er klædt godt på til rollen.

LÆR FOR LIVET logo

Lær for Livet er et langsigtet læringsprogram, der skal styrke anbragte og udsatte børns læring og livsduelighed. Lær for Livet skal bidrage til, at anbragte og udsatte børn og unge styrker deres faglighed og personlige kompetencer, får øget lyst til læring og opnår bedre trivsel.

Behov

Onboarding af frivillige

Kunder siden

2020

Løsning

Rise e-learning

EN DEL AF ONBORDINGEN

Vi har skabt et e-learning program, som er en fast del af onboardingen som mentor i Lær for Livet. Programmet gennemgår al den information, som mentorerne tidligere skulle læse, på en indlevende og aktiv måde. Programmet bruger animationer til at gennemgå de svære emner og giver mentorerne dilemma-øvelser, som de skal forholde sig til.

NÅR LIVET GØR ONDT

Vi havde fokus på, at e-learning programmet skulle favne nogle svære emner på den bedste måde. Så mentorerne blev klædt godt på til mødet med de udsatte børn og unge.

Lær For Livet interaktivt E-Learning billede case
Børn med det lukkede tankesæt ser udfordringer som noget, der skal undgås. Når de møder udfordringer, føler de sig inkompetente og mindre værd.
Børn med det lukkede tankesæt giver op, når de møder en forhindring, fordi de er sikre på, at når de ikke kan fra starten, så kommer de heller aldrig til at kunne det.
Børn med et lukket tankesæt synes ikke, at det giver mening at gøre en indsats. Hvis de har talent, behøver de ikke at gøre sig umage, og har de ikke talent, så er det spild at tid at gøre en indsats for at få det. Det kommer aldrig til at ske.
Børn med et lukket tankesæt modtager kritik som noget negativt, der sætter dem tilbage og gør dem kede af det. Som forsvar ignorerer de kritikken.
Børn med det lukkede tankesæt føler sig truede af andres succes, mens børn med det åbne tankesæt lader sig inspirere.

E-learning til mange brugere

Lær for Livet anvender eloomi som LMS platform, når de skal distribuere e-learning ud til ansatte og frivillige.

Lær for livet e-learning vises på computer, tablet og mobil

“E-learning var helt nyt for os, så det var en stor hjælp med Grapes erfaring – ikke kun til selve udviklingen og produktionen, men også til den efterfølgende distribution af e-learning til alle vores mentorer og campmedarbejdere.”

Kristine Andreasen
Programchef, Lær for Livet

SKAL VI HJÆLPE DIG MED TRÆNINGEN?

Gennem skræddersyede kurser og interaktivt indhold skaber vi en engagerende læringsoplevelse. Vores dygtige hold af læringsdesignere, erfarne konsulenter og skarpe projektledere har fokus på brugervenlighed og nyskabende metoder, så vi sammen kan styrker din målgruppes viden og færdigheder. Lad os skabe en digital læringsrejse, der inspirerer og motiverer.

Skal jeg kontakte dig?

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner

Navn*