Case

Mercedes

Elbiler og opladning

“Vi er midt i en overgangsfase fra konventionelle biler til elbiler, og det er vigtigt, at vores sælgere ikke blot kan rådgive kunderne om selve elbilen, men også om de forskellige ladeløsninger og ladeudbydere.”

Jens Lyngholm, Marketing Operations Vans, Mercedes Benz
UDFORDRINGEN

ELBILER ER DET NYE SORT

Mercedes er på vej mod deres “all electric” målsætning. Men med en helt ny type bil, opstår der også en helt ny type spørgsmål og udfordringer for kunderne – derfor skal sælgerne være klædt godt på til at svare på spørgsmål og rådgive kunderne inden for elbiler, ladeløsninger og ladeudbydere.

Rækkevidde
Begrænset ydeevne (skilpadden lyser)
Nuværende ladestand
Ladestand ved den ønskede afgangstid (06:30)
Køretøj status
Nuværende ladeeffekt
LØSNINGEN

ONLINE FORBEREDELSE

Vi har skabt et e-learning program, som er en del af et blended læringsforløb hos Mercedes. E-learning modulerne har til formål at give sælgerne en basis viden om de forskellige emner, så sælgerne er bedre forberedt, når de møder op til salgstræningen efterfølgende.

“Det var vigtigt for os, at skabe et e-learning program, der brød de komplekse emner ned i mindre bidder. Elbiler, ladeløsninger og udbydere er nyt land for mange af disse sælgere, men modulerne giver en simpel indflyvning.”

Daniel Mørch, Digital Director, Grape
daniel-moerch-profil
Salgstræning

E-learning programmet omkring elbiler og opladning er en del af et blended forløb hos Mercedes Benz. Et blended forløb er en kombination af online- og fysiske træninger. Er blended learning også noget for jer?

Skal jeg kontakte dig?

Director & Partner

Daniel Mørch