Mercedes

ELBILER ER DET NYE SORT

Mercedes er på vej mod deres “all electric” målsætning. Men med en helt ny type bil, opstår der også en helt ny type spørgsmål og udfordringer for kunderne – derfor skal sælgerne være klædt godt på til at svare på spørgsmål og rådgive kunderne inden for elbiler, ladeløsninger og ladeudbydere.

Case Mercedes Logo

Mercedes-Benz er en af verdens mest kendte producenter af luksusbiler og andre køretøjer. Selskabet blev grundlagt i 1926 og er en del af Daimler AG. Mercedes-Benz er kendt for at producere et bredt udvalg af personbiler, lastbiler og busser.

Behov

Salgstræning

Kunder siden

2019

Løsning

Blended learning

ONLINE FORBEREDELSE

Vi har udviklet et e-learning program, som er en del af et blended læringsforløb hos Mercedes. E-learning modulerne har til formål at give sælgerne en basis viden om de forskellige emner, så sælgerne er bedre forberedt, når de møder op til salgstræningen efterfølgende.

Mercedes dashboard med hotspots. Case fra Rise e-learning program om elbiler.
Rækkevidde
Begrænset ydeevne (skilpadden lyser)
Nuværende ladestand
Ladestand ved den ønskede afgangstid (06:30)
Køretøj status
Nuværende ladeeffekt

NÅR NYT LAND SKAL UDFORSKES

Det var vigtigt for os, at skabe et e-learning program, der brød de komplekse emner ned i mindre bidder. Elbiler, ladeløsninger og udbydere er nyt land for mange af disse sælgere, men modulerne giver en simpel indflyvning.

“Vi er midt i en overgangsfase fra konventionelle biler til elbiler, og det er vigtigt, at vores sælgere ikke blot kan rådgive kunderne om selve elbilen, men også om de forskellige ladeløsninger og ladeudbydere.”

Jens Lyngholm
Marketing Operations Vans, Mercedes Benz

SKAL DU OGSÅ IMPLEMENTERE ADFÆRDSÆNDRINGER?

E-learning er en effektiv metode til at implementere adfærdsændringer. Uanset om det drejer sig om arbejdsmiljø, professionel udvikling eller personlig vækst, kan e-learning hjælpe med at skabe og fastholde ønskede adfærdsændringer.

Med e-learning får målgruppen:

  • Fleksibilitet
  • Interaktivt indhold
  • Tilpasset læring
  • Kontinuerlig evaluering
  • Kontrol over egen læringsproces

Vi er passionerede for at gøre op med kedelig e-learning! Vores dygtige hold af læringsdesignere, erfarne konsulenter og skarpe projektledere har fokus på brugervenlighed og nyskabende metoder, så vi sammen kan styrker dine medarbejderes viden og færdigheder.

Skal jeg kontakte dig?

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner

Navn*