Freetrailer

Explainer på 2 min.

Freetrailer ønskede en simpel, tydelig og levende fortælling, om fordelene ved deres forretningskoncept. En fortælling der både kunne formidles på deres hjemmeside og sociale medier.

FreeTrailer Logo

Freetrailer har siden 2004 sørget for at tilbyde en deleøkonomisk løsning til gavn for alle. Ideen er lige så enkel i dag som dengang: Gratis udlån af trailere og elektriske ladcykler til alle der har behov. Freetrailer kører med princippet: We make sharing easy!

Behov

Kommunikation

Løsning

Animation

MØD KUNDEN PETER

Vi tog udgangspunkt i en fortælling om Peter – en mand der netop har købt en større genstand i en butik og har brug for en trailer til at fragte genstanden hjem.

Peters brug af en Freetrailer affødte fordele for butikschefen, den kædeansvarlige marketingchef og endda investoren i Freetrailer.

Ud fra den fortælling blev Freetrailers forretningskoncept gjort relaterbart og forståeligt.

Freetrailer Peter E-Learning Kundecase
Freetrailer E-Learning animation fra kundecase

Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Grape. De har vist enestående ekspertise, kreativitet og professionalisme. Grape forstod vores behov, og skabte visuelt tiltalende indhold, der formidlede vores budskab. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Sara Lyngsøe
Chief Marketing Officer, Freetrailer

UDSEENDE OG BUDSKAB HÆNGER SAMMEN

Det simple i Freetrailers forretningsmodel er en af deres største styrker og narrativet om at ”alle kan genkende sig selv i Peter, eller en af de andre interessentgrupper” gav positiv genklang hos målgruppen, såvel som hos Freetrailer selv.

Animatorisk valgte vi en stilart der rummede sympativækkende elementer og understøttede det relaterbare i fortællingen.

Længdemæssigt gav vi os selv en 2 minutters ramme – kernefortællingen skulle kunne formidles på 2 min. for at holde modtageren engageret i fortællingen og gøre explainer-videoen brugbar i en SoMe kontekst.

et billede fra kursus lavet til Freetrailer, maalrette deres mange kunder

Skal jeg kontakte dig?

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner

Navn*