Skip to main content

De 5 bedste grunde til, at e-learning som trænings- og kommunikationsværktøj, kan skabe værdi for jeres virksomhed.

Overvejer du, om e-learning er det rigtige for dig og din organisation, men kan du ikke helt gennemskue, hvad fordelene ved e-learning er? Vi har samlet fem gode grunde til, at e-learning er et effektivt værktøj.

Et Omkostningsbesparende Værktøj

Da e-learning er online, kan du spare omkostninger til b.la. transport, løn til underviser eller lokaleleje. Samtidig er der en tidsmæssig besparelse, da e-learning ikke kræver, at du møder op på en specifik adresse. Du skal blot sørge for at medarbejderen har adgang til e-learning, og derefter er det ”plug and play”.

Fleksibelt og skalerbart

E-learning er et fleksibelt værktøj, som let kan tilpasses specifikke medarbejdere eller afdelinger. E-learning tildeles fra jeres LMS-system (Learning Management System) til den relevante medarbejder, som herefter kan tage kurset hvor og hvornår det passer ind i hverdagen – om det er hjemme i sofaen eller på kontoret.

Der er dermed fuld fleksibilitet til at træne – og du kan altid pause træningen, og fortsætte på et andet tidspunkt.

Business man in modern office space

Kort og effektivt

E-learning kan med fordel bestå af korte og spiselige micro-moduler (Microlearning), som sammensat giver det fulde program. Ved at bygge kurset op i mindre bidder, er der større sandsynlighed for, at medarbejderen kan holde opmærksomheden på indholdet.

Hvis der samtidig implementeres interaktive øvelser såsom gamification og grafiske elementer, bliver kurset mere effektivt, og det gør oplevelsen bedre for medarbejderen, da indholdet er mere overkommeligt.

Klik her for at læse mere om, hvad god e-learning indebærer.

Når behovet opstår

E-learning er til rådighed, når behovet opstår. Måske du ønsker e-learning som produkttræning til medarbejderne for at sikre at processerne er ens i hele organisationen. Ved at have kurser “på lager”, er det nemt for både dig og dine medarbejdere enten at repetere eller træne.

Kompetenceudvikling er ligeledes gjort lettere, ved altid at have et Office-kursus, kursus i Lederudvikling eller Stress & Trivsels kursus liggende, til når behovet opstår. På denne måde forbliver indholdet relevant for virksomheden og medarbejderne, og rammer medarbejderen der hvor de er i deres arbejdsliv.

Feedback og evaluering

Ved at tilknytte et LMS-system sammen med jeres e-learning, er det muligt at måle effekten af e-learningen og løbende bruge målingerne til at udvikle dine medarbejdere og deres kompetencer. Hvis du samtidig sørger for at få feedback fra dine medarbejdere, ender du med et træningsbibliotek i form af online kurser som indeholder efterspurgte kurser, understøtter kompetencer og skaber motiverede medarbejdere.

Klik her for at se hvilke cases, vi har hjulpet andre virksomheder med.

Male designing creating E-Learning
Women in office space discussing E-Learning

Vi har mange års erfaring med udvikling af e-learning, og har bl.a. skabt et digitalt bibliotek af faglig træning til salgsorganisationer, samt e-learning til virksomhedsspecifik træning og kommunikation.

For mere inspiration til, hvordan vi kan hjælpe jer, tryk på knappen nedenfor.