Vestas

Samme kultur i hele verden

Vestas medarbejderne kan blive konfronteret med vanskelige situationer eller føle sig presset, men det vigtigste er, hvordan de reagerer i de situationer. Vestas er en global organisation, og de skal sikre at deres Code of Conduct altid bliver efterlevet, ligemeget om det er hos Vestas i Kina, Tyskland eller Sydamerika.

VESTAS Logo

Vestas Wind Systems A/S er en dansk fabrikant af vindmøller til fremstilling af elektrisk energi. Virksomheden regnes for at være verdens førende inden for sit felt. I 2010 havde Vestas opstillet mere end 41.000 vindmøller i 65 lande fordelt over 5 kontinenter.

Behov

Global træning

Kunder siden

2020

Løsning

E-learning på 6 sprog

Zero tolerance

Vi udviklede 3 mikro moduler, som ved hjælp af animationer, cases og interaktive øvelser, tydeliggjorde hvad der forventes af medarbejderne, og hvordan de skal håndtere specifikke situationer. Efterfølgende oversatte vi modulerne til tysk, kinesisk, spansk og portugisisk.

INGEN PLADS TIL MISFORSTÅELSER

Der er ikke plads til misforståelser, når det kommer til Code of Conduct. Derfor havde vi fokus på, at modulerne brugte grafik og situationer, som let kunne genbruges og forstås på tværs af alle landene.

“As Vestas employees, each of us plays an important role in maintaining the trust that our colleagues, suppliers, customers, and local communities have in us to conduct business with integrity.”

Karinna Bardenfleth
Compliance Professional, Vestas

GIF fra Vestas e-learning program skrevet i en kundecase.

Skræddersyet e-learning?

Har du brug for at få udviklet skræddersyet e-learning? Kommunikation til mange eller til udvalgte grupper, kan det gøres enkelt, entydigt og fleksibelt med e-learning.

Vi er passionerede for at gøre op med kedelig e-learning! Vores dygtige hold af læringsdesignere, erfarne konsulenter og skarpe projektledere har fokus på brugervenlighed og nyskabende metoder, så vi sammen kan styrker dine medarbejderes viden og færdigheder.

Skal vi også hjælpe dig?

Skal jeg kontakte dig?

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner

Navn*