STARK

TRÆNING FOR ALLE

STARK har medarbejdere i hele Danmark, som løbende skal have produkttræning, for at kunne give den bedste rådgivning ude i byggemarkederne. Medarbejderne har forskelligt vidensniveau, og det stiller ekstra høje krav til træningen.

STARK logo

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer. STARK Danmark beskæftiger over 2.500 medarbejdere fordelt på flere end 80 forretninger over hele Danmark og i Grønland.

Behov

Produkttræning

Kunder siden

2018

Løsning

Rise e-learning

INSPIRERENDE OG INFORMATIVT

Vi skabte et e-learning program med 6 moduler, der på 25 min. kunne give en grundig produkttræning i ROCKWOOL. Programmet var en kombination af tekst, animationer, videoer og interaktive øvelser, der havde til formål at gøre læringen både sjov og inspirerende for STARKs medarbejdere.

Sikkerhedshjelm på planker fra kundecase for Stark

“Grape gik til opgaven yderst professionelt og lyttende, og var fra første møde løsningsorienteret, med fokus på at tage os igennem muligheder, løsninger og den kreative proces, med øje for den rette formidling”

Thomas Littmann
Kategorichef, STARK

Trænger jeres produkttræning til en opgradering?

E-learning effektiviserer ikke kun læringsprocessen, men muliggør også en dybere forståelse og mere engagement hos målgruppen, når de skal produkttrænes. Vi tilbyder også udvikling af produkttræning med brug af Virtuel Reality, læs mere og se en demo her.

Med e-learning får målgruppen:

  • Fleksibilitet
  • Interaktivt indhold
  • Tilpasset læring
  • Kontinuerlig evaluering
  • Kontrol over egen læringsproces

Vi er passionerede for at gøre op med kedelig e-learning! Vores dygtige hold af læringsdesignere, erfarne konsulenter og skarpe projektledere har fokus på brugervenlighed og nyskabende metoder, så vi sammen kan styrker dine medarbejderes viden og færdigheder.

Skal jeg kontakte dig?

JENS HINDKJÆR

CCO, Partner

Navn*