Case

STARK

ROCKWOOL produkttræning

“Grape gik til opgaven yderst professionelt og lyttende, og var fra første møde løsningsorienteret, med fokus på at tage os igennem muligheder, løsninger og den kreative proces, med øje for den rette formidling”

Thomas Littmann, Kategorichef, STARK
UDFORDRINGEN

PRODUKTTRÆNING FOR ALLE

STARK har medarbejdere i hele Danmark, som løbende skal have produkttræning, for at kunne give den bedste rådgivning ude i byggemarkederne. Medarbejderne har forskelligt vidensniveau, og det stiller ekstra høje krav til træningen.

LØSNINGEN

INSPIRERENDE OG INFORMATIVT

Vi skabte et e-learning program med 6 moduler, der på 25 min. kunne give en grundig produkttræning i ROCKWOOL. Programmet var en kombination af tekst, animationer, videoer og interaktive øvelser, der havde til formål at gøre læringen både sjov og inspirerende for STARKs medarbejdere.

“Vi skabte et e-learning program, som på en inspirerende og informativ måde, kunne formidle teknisk information om ROCKWOOL til et bredt udsnit af STARKs medarbejdere.”

Sarah Braüner, Instructional Designer, Grape
Eloomi

STARK anvender eloomi som LMS platform, når de skal distribuere ny produkttræning ud til alle medarbejderne i byggemarkederne.

Skal jeg kontakte dig?

Director & Partner

Daniel Mørch