grape

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Grape respekterer dit privatliv og din ret til at kontrollere dine personlige data. Vi gør alt for at beskytte dine personlige data. Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjeparter.

Vores privatlivspolitik forklarer, hvilke personlige data vi indsamler fra dig – enten direkte eller indirekte – og hvordan vi bruger disse oplysninger.

Vi beder dig læse denne privatlivspolitik for at se, hvordan Grape kan indsamle, bruge og dele dine personlige data. Betegnelserne “vi”, “os” eller “Grape” skal hver især henvise til Grape.

Indsamling af personlige oplysninger

Oplysninger, som du giver os

Vi indsamler de oplysninger, du frivilligt giver os, f.eks. dit navn, din titel, din virksomheds navn, dit telefonnummer og din e-mailadresse, f.eks. når du lægger en kursusordre eller kontakter os via hjemmesiden.

Når du vælger at købe en Grape-ydelse direkte fra os på vores hjemmeside: www.grapenordic.com bliver du bedt om at give oplysninger, så vi kan afslutte dit køb. Vi indsamler: Dit navn, dit telefonnummer (valgfrit), din e-mailadresse, din virksomheds navn og sidenhen dine faktureringsoplysninger.

Vi bruger disse personoplysninger til at gennemføre dit køb. Det er nødvendigt at bruge dine personlige data til dette formål for at afslutte den kontrakt, vi har indgået med dig. Vi bruger kun betalingsoplysningerne til køb af Grape-ydelsen.

Tilmelding skal foretages via web formular. Tilmeldingen skal være betalt senest 14 dage før kursusstart. Tilmelding er unik og må kun bruges af den tilmeldte.

Oplysninger, vi indsamler automatisk

Vi indsamler oplysninger om dig automatisk, ved vores brug af cookies og lignende teknologier, når du bruger eller interagerer med os via vores hjemmeside. Vi kan for eksempel indsamle oplysninger om typen af enhed, du bruger til at logge ind på vores hjemmeside, operativsystemet og versionen, din IP-adresse, din generelle placering, som angivet af din IP-adresse, hvilken browser du bruger, websiderne som du besøger på vores hjemmesider, og om og hvordan du interagerer med det tilgængelige indhold på vores websider.

Vi bruger disse oplysninger til markedsføring og til at forbedre hjemmesiden for alle besøgende.

Oplysninger indsamlet fra andre kilder

Vi kan modtage oplysninger om dig fra sociale medieplatforme, f.eks. når du interagerer med os gennem disse platforme. Vi beskytter de data, vi har indsamlet fra tredjepart i overensstemmelse med metoderne beskrevet i denne privatlivspolitik, og vi anvender også yderligere begrænsninger pålagt af datakilden.

Deling af personoplysninger

Grape sælger ikke og deler ikke nogen form for personlige oplysninger om vores kunder. Vi offentliggør kun dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Vi kan dele information med nedenstående tredjeparter.

Grape A/S bruger en række tredjepartsleverandører til at levere tjenester som webadministration og hosting, og e-mail-kommunikation. Vi deler kun dine personlige data, der kræves for at gennemføre en transaktion eller levere et produkt eller en tjeneste, som du har anmodet om og/eller godkendt, og kun med leverandører, der arbejder på vores vegne med det formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. I sådanne tilfælde vil dine personlige oplysninger blive delt med disse leverandører, men kun med det formål at levere tjenester i overensstemmelse med Grape instruktioner og indholdet af denne privatlivspolitik.

Brug af data

Vi bruger dine personlige oplysninger i vores legitime interesse. Det er for eksempel baseret på vores legitime interesse, når vi analyserer og forbedrer vores Grape-ydelser og vores websider.

Sikkerhed

Grape tager beskyttelse og sikkerhed for dine personlige oplysninger alvorligt.

Vi bruger en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af dine personlige data og for at beskytte dine personlige data mod tab, tyveri, misbrug og uautoriseret adgang. For eksempel gemmer vi de personlige data, du leverer i edb-systemer med begrænset adgang og i kontrollerede omgivelser.

Dine personlige data er beskyttet med kryptering, som f.eks. Transport Layer Security (TLS), under overførslen via internettet.

Dataopbevaring

Grape opbevarer dine personlige oplysninger så længe vi finder det nødvendigt for at gøre det muligt for dig at bruge hjemmesiden, levere tjenester til dig og ellers som nødvendigt for at gøre det muligt for os at drive vores forretning. Alle typer af personoplysninger, som vi indsamler, styres af denne fortrolighedspolitik og vores retningslinjer for intern opbevaring.

Sletning og ændringer af registreret data

Som registreret hos Grape A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondatalovgivningen og Persondataforordningen af 25. maj 2018.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Grape A/S via e-mail på: info@grapenordic.com.

Yderligere information

Har du brug for uddybende information, er du velkommen til at kontakte os på info@grapenordic.com eller tlf. 7010 2048.