Case

Microsoft

Optimering af partnerskaber med digital læring

Opgaven kort fortalt

Hvorfor

Opgaven bestod af workshops for at kortlægge de budskaber Microsoft ønskede at formidle. Derefter en kombinationen af Grapes eksisterende undervisningsmoduler og skræddersyede e-learning sammensat til et samlet e-learning forløb udviklet i Microsofts tone og grafiske univers.

Hvordan

Microsoft ønskede at tilbyde alle partnere et træningsforløb, så de kunne udvikle deres evne til at udfordre kunderne på deres forretning og dermed hjælpe dem med at finde frem til de rigtige løsninger og nå deres mål.

Baggrund for samarbejde

Den digitale transformation er fundamentet for innovation og evnen til at forblive konkurrencedygtige i en verden i konstant forandring og udvikling.

I det verdensbillede er det vigtigt for Microsoft at udvikle samarbejdspartnernes kundedialog omkring, hvordan kundernes Microsoft løsninger udnytter den nyeste teknologi, så den dermed er dynamoen for kundens fremtidige succes i en digital verden.

Opgaven/Løsningen

Digitalt træningsforløb

Microsoft havde behov for at nå ud til mange partnere på kort tid, og derfor blev løsningen at udvikle et 100% digitalt læringsforløb, der tog udgangspunkt i Grapes eksisterende digitale salgstræningsbibliotek, tilsat nogle skræddersyede elementer.

Den digitale tilgang kunne dække behovet for at få klædt partnerne hurtigt på i et fleksibel og ensartet set-up. Resultatet er et e-learning forløb på ca. 1 times varighed, bestående af syv kapitler:

1

Anvend kommercielle budskaber

2

Tid til forandring

3

Skab kontakt

4

Effektiv kundedialog

5

Argumenter og overbevis om udbytte

6

Fjern bekymringer og få orden

7

Microsofts salgsproces

Hvert kapitel indeholder et eller to tilrettede moduler fra Grapes salgstræningsbibliotek, samt et nyudviklet Microsoft modul med specifikke budskaber og læringspointer, som er særligt målrettet Microsofts partnere.

Projektforløbet bestod af en række indledende workshops for at finde frem til det rette koncept for e-learningen og de budskaber Microsoft ønskede at formidle. Derefter blev kombinationen af Grapes eksisterende undervisningsmoduler og de skræddersyede budskaber defineret og sammensat til et samlet e-learning forløb udviklet i Microsofts tone og grafiske univers.

Eloomi

Microsoft havde behov for at nå ud til mange partnere på kort tid, så derfor blev løsningen, at udvikle et 100% digitalt læringsforløb i eloomi

Vi har gennem hele processen været meget tilfredse med Grapes rådgivning og evne til at forstå, hvad vi havde behov for at formidle videre til vores partnere. Vi er meget glade for resultatet, og vi har kun modtaget positiv feedback”

Charlotte Lehmann, Partner Channel Marketing Manager
Citat fra Charlotte Lehmann, Partner Channel Marketing Manager

"Vi har gennem hele processen været meget tilfredse med Grapes rådgivning og evne til at forstå, hvad vi havde behov for at formidle videre til vores partnere. Vi er meget glade for resultatet, og vi har kun modtaget positiv feedback”

Skal jeg kontakte dig?

Director & Partner

Daniel Mørch