Skip to main content

ONLINE KURSUS: LEDERUDVIKLING

Der stilles enorme krav til den moderne leder – hvordan leder du din forretning?

Se priser og bestil

Covid-19 pandemien har bl.a. gjort at medarbejdere og ledere i stigende grad arbejder hjemmefra, hvilket hurtigt har været med til at redefinere lederrollen. Der tales om ledelse fra distancen, blended learning, virtuelle teams osv. som aldrig før.

Led din forretning

Ledelse handler dybest set om at skabe resultater gennem andre.

Derfor skal lederen, udover at udvikle medarbejderne, forstå at eksekvere på de strategiske must win battles for derigennem at nå afdelingens mål.

Lederen skal derfor kunne:

  • Kommunikere
  • Sætte inspirerende mål
  • Følge op
  • Prioritere
  • Delegere opgaver
  • Arbejde med KPI’er og KBI’er mv.

PROGRAMMET INDEHOLDER

  • Varighed: ca. 1.5 time
  • Sprog: Dansk

Lederudvikling - Led din forretning

Vores online kurser i lederudvikling består af de mest efterspurgte kompetencer og værktøjer inden for ledelse. På den måde kan de nemt og fleksibelt sammensættes til skræddersyede forløb, der passer til netop din udvikling som leder.

PRIORITERING

Ledere giver ofte udtryk for at de savner tid til ledelse. Derfor er det vigtigt at lederen kan prioritere sine opgaver efter hvad der er vigtigst. Du vil i dette modul lære at prioritere dine ledelsesopgaver ud fra hvad der er vigtigst og mest værdifuldt.

DELEGERING

For at skabe tid til ledelse skal der som nævnt prioriteres rigtigt (se modulet om prioritering). I dette modul lærer du, hvordan hensigtsmæssig delegering både skaber tid til ledelse men samtid kan skabe både medarbejderudvikling og øget motivation. Også for dig selv.

MOTIVERENDE MÅL

Mange virksomheder stiller krav til at lederen skal kunne sætte mål for sig selv og sin afdeling. I dette modul dykker vi ned i psykologien omkring det at arbejde med mål. Du får en forståelse for hvorfor man sætter mål, de 4 forskellige mål-niveauer man typisk anvender i en performancekultur samt, hvornår du skal bruge de forskellige niveauer.

FORHANDLING

Forhandling er en af de vigtigste områder af et ledelsesarbejde, hvor begge parter skal føle at de indgår en god aftale. Leder møder kolleger som er dygtige forhandlere, og der er store konsekvenser eller gevinster i forhold til hvordan de takler en forhandling. Dette modul træner lederen igennem forhandlingsprocessen og giver en værktøjskasse til at sikre et optimalt resultat.

DE LOGISKE NIVEAUER

Lær hvad der ligger bag dine resultater og adfærd, samt hvordan du kan arbejde med dig selv og andre i forhold til en personlig udvikling.

Sådan fungerer det

STEP 1

Vælg et eller flere emner

STEP 2

Bliv matchet med designer

STEP 3

Tilpas kurset sammen

STEP 4

Afspil i jeres eget LMS

Skal jeg kontakte dig?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Director

Mads Dahl-Larsen