Skip to main content

ONLINE KURSUS: LEDERUDVIKLING

Der stilles enorme krav til den moderne leder – hvordan leder du dig selv?

Se priser og bestil

Covid-19 pandemien har bl.a. gjort at medarbejdere og ledere i stigende grad arbejder hjemmefra, hvilket hurtigt har været med til at redefinere lederrollen. Der tales om ledelse fra distancen, blended learning, virtuelle teams osv. som aldrig før.

Led dig selv

For at lede andre kræver det som udgangspunkt, at lederen har selvindsigt, og forstår hvornår ledelsesadfærden er hensigtsmæssig og ikke mindst uhensigtsmæssig.

Samtidig skal lederen forstå, hvad rollen og ansvaret som leder indebærer for derved at kunne fremstå troværdig.

Sidst, men ikke mindst, skal lederen kunne identificere og håndtere de mange forskellige omkringværende interessenter, der alle influerer lederens ledelsesmuligheder.

PROGRAMMET INDEHOLDER

  • Varighed: ca. 1 time
  • Sprog: Dansk

Lederudvikling - Led dig selv

Vores online kurser i lederudvikling består af de mest efterspurgte kompetencer og værktøjer inden for ledelse. På den måde kan de nemt og fleksibelt sammensættes til skræddersyede forløb, der passer til netop din udvikling som leder.

DIN LEDELSESADFÆRD (DISC)

Fundamentet for at blive en dygtig leder er at forstå, hvornår man har hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig ledelsesadfærd og dernæst at forstå at tilpasse denne adfærd til varierende situationer og medarbejdere.

I dette modul bliver du derfor introduceret til DiSC, et af de mest anerkendte profiltypeværktøjer, for derigennem at øge selvindsigten samt lære, hvordan du tilpasser din ledelsesadfærd.

MIN LEDELSESMISSION

Mange bliver ledere fordi de er den bedste eller mest erfarne i teamet, uden at have gjort sig de helt store overvejelser om, hvilken type leder de vil være.

I dette modul skal du arbejde med, hvad din ledelsesmission er. Hvad vil du være kendt for som leder og hvad vil dine medarbejdere savne når du en dag ikke længere er deres leder.

HVILKE INTERESSENTER PÅVIRKER DIT LEDELSESRUM?

Ledere oplever ofte at deres mulighed for udøve ledelse påvirkes af et væld af interne og eksterne interessenter. Det kan f.eks. være lederens egen chef, men også specialister, lederkolleger, leverandører og ikke mindst kunder. For at kunne lykkes som leder kræver det at lederen for det første kan identificere disse interessenter og dernæst håndtere dem.

I dette modul kigger vi på, hvordan du identificerer nøgleinteressenterne.

HVORDAN HÅNDTERER DU DINE NØGLEINTERESSENTER?

I modulet, hvilke interessenter påvirker dit ledelsesrum”, fik du identificeret, hvem der påvirker dit ledelsesrum. I dette modul lærer du forskellige taktikker til at håndtere disse mange forskellige interessenter.

Sådan fungerer det

STEP 1

Vælg et eller flere emner

STEP 2

Bliv matchet med designer

STEP 3

Tilpas kurset sammen

STEP 4

Afspil i jeres eget LMS

Skal jeg kontakte dig?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Director

Mads Dahl-Larsen