Skip to main content

Salgstræning

Salgstræning designet til at vinde kunder

Salg i dag efterlader ikke meget plads til fejl eller middelmådige kompetencer. Skal I vinde i markedet og skabe købende loyale kunder er salgsorganisationens kompetencer og adfærd en afgørende faktor.

Vi kan hjælpe dig med at skabe omsætning og stærke kundeforhold gennem vores træningsløsninger. Vores salgsmetodik og værktøjer kombineret med en effektiv lærings- og forankringsmetode sikrer, at dine salgsteam lærer, mestrer og anvender ny adfærd, når og hvor de betyder mest – foran køberen.

Siden 2001 har vi udviklet og leveret branchens bedste salgstræning. Vi ved, at ny adfærd og kompetencer kræver medarbejderudvikling og en dedikeret indsats. Vi tilpasser altid træningsforløb, så de passer til jeres virksomhed og behov. Vi tænker altid i implementering og langtidsholdbar effekt, når vi bygger et træningsforløb.

Hvordan vil du helst trænes?

Salgstræning kan sammensættes enten med fokus på enkelte emner/udfordringer, eller ved at tage udgangspunkt i hele salgsprocessen. Vi stiller erfarne trænere til rådighed og har over 50 forskellige emner, som vi kan træne jer i.

Nye strategier kan medføre et behov for kulturforandring af (salgs)organisationen. Den slags forandringer kræver ofte mere end en ren faglig træning, men også rådgivning i omlægning af processer og etablering af nye strukturer. Vi kan skræddersy og konceptualisere træningsforløbet, så hele organisationen får de kompetencer, værktøjer og processer, der skal til for at flytte jer mod det nye mål. Det kalder vi træningsakademier.

Kundecase

Link Logistics

Opgaven kort fortalt

Hvorfor

Adfærd og værdier gennemsyrer Link Logistics efter at have opnået en værdiskabende sammenhæng mellem medarbejderudvikling, kommunikation og træning.

Hvordan

Et samarbejde med Grape og udviklings- og træningsplatformen eloomi.

Opkvalificer jeres salgsteam. Hvad har I brug for at styrke?

Nedenfor er nogle af de typiske emner, som vi flytter kompetencer inden for.
De kan leveres enkeltvis eller kombineres i et skræddersyet forløb.

Online kurser inden for salgstræning

Har du brug for at jeres sælgere får mere ud af deres indsatser?
Den rette salgsproces kan øge win rate med op til 31%

B2C Salg

Lær at anvende de nyeste og bedste værktøjer og salgsteknikker i B2C salg. Opbyg stærke kunderelationer og vind flere forretningsmuligheder.

INFO Fra 399,-

B2B Salg

Lær at anvende de nyeste og bedste værktøjer og salgsteknikker i B2B salg. opbyg stærke kunderelationer og vind flere forretningsmuligheder.

INFO Fra 399,-

Kundeservice

Lær de nyeste og bedste teknikker i samtalens faser, så du altid sikre fokus på den gode kundeoplevelse og alle salgsmulighederne – hver gang.

INFO Fra 399,-

The learning journey

Hvorfor blended learning?

Hos Grape tror vi på blended learning, hvor e-learning og workshops kombineres. Det giver effektivitet i både undervisning og tidsforbrug hos deltagerne. Derfor har vi bygget over 50 moduler med generisk e-learning indenfor salgstræning og medarbejderudvikling, som vi kan sammensætte til det helt rigtige træningsforløb for jer.

Vi arbejder med alle faglige emner inden for salg, service og ledelse i B2B og B2C virksomheder. Vores erfaringer er bygget op gennem arbejdet med +1000 virksomheder blandt andet inden for brancher som rådgivning, finans, handel, forsikring, IT og tele, samt transport og energi.

Vi tilbyder salgstræning for både nybegyndere og sælgere med mange års erfaring. Uanset om du er udkørende-, tele- eller detail sælger.

Hvad er det, de bedste gør?

Salget har ændret sig og det som tidligere var nok til at vinde i salget er ikke længere tilstrækkeligt. Bliv opdateret på salget og få de værktøjer og metoder, som vinder i dag.

Eksempler på kompetencer, som de bedste i salget kontinuerligt sørger for at træne og vedligeholde:

 • Udfordrer kundens status quo og inspirerer med relevante markedsindsigter

 • Etablerer samarbejde med kunden om behovsafdækning

 • Bygger kommercielle budskaber, som trænger igennem til travle kunder

 • Driver virtuelle salgsmøder overbevisende

 • Faciliterer diskussioner med de forskellige stakeholders hos kunden

 • Forhandler på andre variabler end pris

Og det er oven på grundlæggende kompetencer, som:

 • Planlægning, salgsproces, behovsafdækning, indvendingsbehandling

 • Overbevisende kommunikation, argumentation, præsentation

 • Mødebooking, lukketeknikker, forhandling

 • Account Management, salgsledelse, coaching

 • Vindermentalitet, relationer, facilitering, konflikthåndtering

 • Storytelling, skriftlig kommunikation, kommercielle budskaber

Få hjælp til at kortlægge jeres salgsprocesser samt hvilke kompetencer og værktøjer, som matcher dem. Så har I jeres eget salgskoncept, som definerer de standarder jeres salgsorganisation skal efterleve.

Skal jeg kontakte dig?

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Senior Consultant

Mikael Werner

kontakt-mikael