salgstræning

Salgstræning som værktøj kan øge salget markant

salgstræning

Salgstræning som værktøj kan øge salget markant

Siden 2001 har vi udviklet og leveret branchens bedste salgstræning

Salg i dag efterlader ikke meget plads til fejl eller middelmådige kompetencer. Skal I vinde i markedet og skabe købende loyale kunder er salgsorganisationens kompetencer og adfærd en afgørende faktor.

Vi kan hjælpe dig med at skabe omsætning og stærke kundeforhold gennem vores træningsløsninger. Vores salgsmetodik og værktøjer kombineret med en effektiv lærings- og forankringsmetode sikrer, at dine salgsteam lærer, mestrer og anvender ny adfærd, når og hvor de betyder mest – foran køberen.

Siden 2001 har vi udviklet og leveret branchens bedste salgstræning. Vi ved, at ny adfærd og kompetencer kræver medarbejderudvikling og en dedikeret indsats. Vi tilpasser altid træningsforløb, så de passer til jeres virksomhed og behov. Vi tænker altid i implementering og langtidsholdbar effekt, når vi bygger et træningsforløb.

1100

Kunder

85000

Mennesker trænet

90000

Coaching timer leveret
Kundecase

"Mange salgsorganisationer, især de etablerede, glemmer træningen. Den ene sæson tager den anden og man kører derud af på rutinen. Men Messi sparker heller ikke kun frispark i kampe"

Hvordan vil du helst trænes?

Salgstræning kan sammensættes enten med fokus på enkelte emner/udfordringer, eller ved at tage udgangspunkt i hele salgsprocessen. Vi stiller erfarne trænere til rådighed og har over 50 forskellige emner, som vi kan træne jer i.

Nye strategier kan medføre et behov for kulturforandring af (salgs)organisationen. Den slags forandringer kræver ofte mere end en ren faglig træning, men også rådgivning i omlægning af processer og etablering af nye strukturer. Vi kan skræddersy og konceptualisere træningsforløbet, så hele organisationen får de kompetencer, værktøjer og processer, der skal til for at flytte jer mod det nye mål. Det kalder vi træningsakademier.

Hvorfor blended learning?

Hos Grape tror vi på blended learning, hvor e-learning og workshops kombineres. Det giver effektivitet i både undervisning og tidsforbrug hos deltagerne. Derfor har vi bygget over 50 moduler med generisk e-learning indenfor salgstræning og medarbejderudvikling, som vi kan sammensætte til det helt rigtige træningsforløb for jer.

Vi arbejder med alle faglige emner inden for salg, service og ledelse i B2B og B2C virksomheder. Vores erfaringer er bygget op gennem arbejdet med +1000 virksomheder blandt andet inden for brancher som rådgivning, finans, handel, forsikring, IT og tele, samt transport og energi.

Vi tilbyder salgstræning for både nybegyndere og sælgere med mange års erfaring. Uanset om du er udkørende-, tele- eller detail sælger.

Mulighederne for salgstræningsindhold er mange, her er blot nævnt nogle eksempler:

  • Planlægning, salgsproces, behovsafdækning, indvendingsbehandling
  • Overbevisende kommunikation, argumentation, præsentation
  • Mødebooking, lukketeknikker, forhandling
  • Account Management, salgsledelse, coaching
  • Vindermentalitet, relationer, facilitering, konflikthåndtering
  • Storytelling, skriftlig kommunikation, kommercielle budskaber

Skal jeg kontakte dig?

Senior Consultant

Mikael Werner

kontakt-mikael