Skip to main content
eloomi

Optimér din Performance Management med den prisvindende platform eloomi

Gør som flere af vores kunder, og mærk effekten af et digitalt læringsunivers

Nye og fremtidige medarbejdere stiller højere og højere krav til virksomheders evne til at kommunikere digitalt og fleksibelt. Med digital læring, kompetencemåling og performance management samlet i ét og samme værktøj, er mange af disse processer fremtidssikret i din virksomhed.

En digital lærings- og udviklingsplatform med relevant e-learning sikrer dig specifik og faglig træning til dine medarbejdere. Det er samtidig også et effektivt kommunikationsværktøj til generel virksomhedsuddannelse og ledelseskommunikation. Digitaliseringen af processer som onboarding, feedback, GDPR og salgstræning giver både stordriftsfordele, effektivisering og struktur, men også en helt unik mulighed for individualisering af forløb til dine medarbejdere.

Hos Grape bruger vi eloomi, som er en prisvindende og innovativ platform, som sætter helt nye standarder for arbejdet med kompetenceudvikling, motivation og målstyring. I ét samlet værktøj kan du både træne færdigheder, skabe motivation og håndtere din performance management.

https://www.youtube.com/watch?v=ac-Fb02HMq4

Performance Management, Feedback og Appraisal

På eloomi platformen kan virksomhedens kommunikation formidles struktureret og digitalt. Ledelsen kan let følge den løbende kompetenceudvikling af organisationen, helt ned på medarbejderniveau.

 

Du kan samtidig give medarbejderne nem og overskuelig adgang til ny uddannelse og interessant viden, samt adgang til et simpelt dashboard, hvor de kan følge deres faglige udvikling og personlige målsætninger.

Kundecase

"Initialt blev eloomi introduceret til os som et træningsværktøj, men det var performance management delen, der rigtig fangede os."

Mangler du et værktøj til performance management?

Som leder får du med eloomi de helt rigtige værktøjer til målstyring, opsætning af KPI’er, performance managment og en coaching struktur. På den måde sikres den løbende kompetenceudvikling for dit team, samt den personlige udvikling for den enkelte medarbejder.

Du kan løbende følge teamets udvikling, og skabe intern konkurrence med gamification elementer.

eloomi giver dig blandt andet: 

  • Prisvindende Learning Management System (LMS platform)

  • Performance Managementværktøj

  • Nem oprettelse og distribution af e-learning

  • Gamification modul med point og trofæer

  • KPI dashboards over resultater og adfærd

  • Coaching skabeloner

  • Leaderboards og benchmark

  • Komplette rapporter

  • Nem distribution til alle devices – udhængigt af tid og sted

Vil du gerne høre præcis, hvordan vi kan hjælpe dig. Så book en demo af eloomi her, så bliver du kontaktet og får en uforpligtende gennemgang af platformen og mulighederne.

Gratis Demo

eloomi er et effektivt og inspirerende udviklings- og træningsværktøj. Vil du teste, om det også er noget for din virksomhed?

Jeg har allerede eloomi (eller en anden LMS platform) – hvad nu?

Når du har valgt en LMS platform til jeres virksomhed, så har du måske oplevet samme frustration, som mange af vores kunder oplever. Platformen er tom!

Nogle virksomheder har selv Learning Designers ansat, som kan hjælpe med at udarbejde storyboards og producere effektivt e-learning i de korrekte formater. Andre har allerede et stort internt bibliotek med videoer, powerpoints og artikler, som kan sammensættes til læringsforløb i eloomi. De fleste virksomheder samarbejder dog med eksterne e-learning leverandører.

Hos Grape har vi arbejdet med e-learning produktion siden 2001. Vi er et nordisk konsulenthus med fokus på organisationsudvikling, så hos os, får du den mest effektive e-learning til fx onboarding, compliance– og salgstræning.

Vores konsulenter har forretningsforståelsen, samt hands-on erfaring og i samarbejde med vores Learning Designers, som er eksperter i e-learning og formidling, skaber vi e-learning med mærkbare resultater til din LMS platform.

Skal jeg kontakte dig?

Commercial Director

Jens Hindkjær

kontakt-jens-hindkjaer