Skip to main content

Onboarding

Optimér din pre- og onboarding proces med e-learning

... og få motiverede medarbejdere, som skaber værdi for jeres virksomhed hurtigere

Kender du også det her scenarie? Du har lige brugt rigtig meget tid og mange ressourcer på at finde den helt rigtige profil til jeres nye stilling.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt for dig, at den nye medarbejder får en god oplevelse ved jobstart. Den gode oplevelse skal faktisk helst starte, inden blækket på ansættelseskontrakten er tørt, og det er vigtigt, fordi:

  • Medarbejderen skal være klædt ordentligt på, og klar til at bidrage positivt til virksomheden
  • Medarbejderen skal være motiveret til sin nye rolle i virksomheden
employee-onboarding

VIDSTE DU AT...

57 % forlader deres nye stilling inden for de første 12 måneder af ansættelsen. Ofte pga. manglende pre- og onboarding til virksomheden og stillingen

Men det kan være rigtigt svært. Faktisk er virkeligheden den, at fejlansættelser sikkert udgør en stor udgift i jeres rekrutteringsomkostninger, når medarbejdere vælger at opsige deres stilling igen indenfor det første år.

Men bare rolig, du oplever blot, hvad mange andre danske virksomheder også oplever i forbindelse med rekruttering i dag. Faktisk vælger 57 % af nyansatte i danske virksomheder at stoppe inden for det første år af ansættelsen.

Få en mere struktureret preboarding og onboarding

I Grape har vi arbejdet med strukturerede preboarding og onboarding forløb i mange forskellige brancher siden 2001. Vi har gang på gang set de økonomiske gevinster af en effektiv proces for virksomhederne, for ikke at nævne den personlige gevinst for medarbejderne.

Måske bruger du allerede e-learning til jeres onboarding, men har brug for hjælp til at gøre det endnu mere effektivt? Eller også er e-learning helt nyt for dig, og du har brug for hjælp til at komme i gang?

I begge tilfælde kan vi hjælpe dig med at sætte strøm til jeres onboarding med den unikke læringsplatform eloomi og vores generiske e-learning bibliotek. Hos os køber du ikke blot et system og e-learningsmoduler – for vi ved af erfaring, at det kræver mere end det at blive en succes med jeres onboarding.

Onboarding

"Vi ønsker at styre og styrke kulturændringen i organisationen og ikke mindst give medarbejderne en effektiv og motiverende pre- og onboarding"

Skal jeres nuværende proces optimeres?

Vidste du, at flere studier viser, at en effektiv pre- og onboarding proces kan afkorte en oplæringsproces med op til to måneder? Den kortere onboarding skaber hurtigere resultater til virksomheden og en mere motiveret medarbejder på sigt. Du kan bruge e-learning inden ansættelse til introduktion af virksomhed, produktportefølje og værdisæt, så er din nye medarbejder bedre klædt på til første arbejdsdag.

Med optimeret preboarding og onboarding får du…

  • 25 % bedre fastholdelsesrate
  • 54 % større medarbejderengagement og motivation
  • 75 % hurtigere medarbejderproduktivitet

Vores konsulenter har stor erfaring, og de kan i samarbejde med dig, sørge for opsætning af bløde og hårde mål med henblik på at skabe en personlig og faglig udviklingsproces for jeres nye medarbejdere.

Skal jeg kontakte dig?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Senior Consultant

Kenneth Takacs