Skip to main content

Lederudvikling

Få den gode ledelse frem i jeres organisation

Vi elsker at arbejde med ledelse, og hjælpe jer med at lykkes i rollen som lederen. Hos Grape træner og udvikler vi organisationer inden for ledelse, så de er rustet til morgendagens udfordringer. Vi har hjulpet mere end 1000 organisationer med det. Du kan derfor altid forvente at møde et højt engagement og en erfaren og kompetent sparringspartner, som sætter sig ind i jeres behov og mål, og kan tilpasse løsninger og leveraner til jer. Nedenfor er der nogle af de typiske emner, som vi flytter kompetencer indenfor, men I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om hvad I er på udkig efter.

Få effektivitet og fleksibilitet med blended løsninger

Vi tilbyder en energisk og involverende træning, blended med relevant e-learning, virtuelle møder og opfølgende forankringstiltag, så I får mest mulig effekt at jeres investering i organisationen.
Hos Grape arbejder vi med de nyeste værktøjer indenfor træning og læring, og kan tilbyde vores træning leveret virtuelle, fysisk og blended mellem workshops, coaching og e-learning. Det giver jer en stor grad af fleksiblitet ift tid og individuelle behov samt en yderst effektiv træining.

Kundecase

Ecco

Opgaven kort fortalt

Hvorfor

Ecco træner etableret salgsteam i nye tilgange til markedsudfordringer.

Hvordan

Resultatet er bedre evne til at håndtere kundernes udfordringer, ny energi og bedre intern sparring i teamet.

Opkvalificer jeres ledere. Hvad har I brug for at styrke?

Nedenfor er nogle af de typiske emner, som vi flytter kompetencer inden for.
De kan leveres enkeltvis eller kombineres i et skræddersyet forløb.

Online kurser inden for ledelsestræning

Der stilles enorme krav til den moderne leder. Der tales om ledelse fra distancen, blended learning, virtuelle teams osv. som aldrig før. Derfor tilbyder vi online kurser i de ledelseskompetencer, som den moderne leder skal mestre.

Enneagrammet

Med Enneagrammet kan du lære den bedste måde at udvikle teams på. Få en grundig introduktion til værktøjet Enneagrammet og de 9 personlighedstyper.

INFO Fra 399,-

Led dit team

Udvikling af medarbejdere er en de vigtigste funktioner at kunne som leder. Få her en værktøjskasse til at motivere og udvikle dine medarbejdere.

INFO Fra 399,-

Led din forretning

Ledelse handler om at skabe resultater gennem andre. Derfor skal du forstå at eksekvere på de strategiske must win battles for at nå forretningens mål.

INFO Fra 399,-

The learning journey

Grape som samarbejdspartner

Hos Grape har vi siden 2001 hjulpet mange af Nordens støreste virksomheder med at imødekomme de kompetencebehov, som både medarbejderne og forretningen har krævet. Vi kan også hjælpe dig.

Vi kan rådgive om muligheder, hjælpe med at få indsigt og overblik over jeres kompetence behov og efterfølgende levere træning både digitalt og face to face, som løfter jer til det næste niveau.

Vi kan give indsigt og værktøjer til, hvordan I bedst håndterer forandringsprocesser og får skabt et kulturskifte – og vi er med jer hele vejen, også når nye forandringer dukker op undervejs.

Skal jeg kontakte dig?

Director

Mads Dahl-Larsen