Ledelsesudvikling

Skab motiverede medarbejdere og resultater

Ledelsesudvikling

Skab motiverede medarbejdere og resultater

Led dig selv, led andre og led forandringen

Hvis du er mellemleder eller leder, så er forandringsledelse næppe et begreb, du har undgået at stifte bekendtskab med. Verden er i konstant forandring. Det globale marked udvikler sig, nye teknologier dukker op, nye generationer af medarbejdere træder ind på arbejdsmarkedet og konkurrencelandskabet ændrer sig hurtigere end nogensinde før.

Så hvordan får du din virksomhed og medarbejdere med dig, når alle disse forandringer også rammer jer. Svaret er: Forandringsledelse!

Men måske finder du, ligesom størstedelen af alle ledere, forandringsledelse både tidskrævende og udfordrende?

ONLINE KURSUS

Der stilles enorme krav til den moderne leder. Der tales om ledelse fra distancen, blended learning, virtuelle teams osv. som aldrig før. Derfor tilbyder vi online kurser i de ledelseskompetencer, som den moderne leder skal mestre.

Hvad gør du, når du som leder, oplever modstand mod en planlagt forandring?

Når du gentagne gange kan se frustrationen i dine medarbejderes øjne, fordi forandringen ofte påvirker motivationen og trivslen negativt, indtil den er implementeret. Ved du, hvordan du skal håndtere den situation, som ofte opstår, når nye forandringer hele tiden opstår, mens tidligere forandringer er under implementering?

I dag er evnen til at mestre og udnytte forandring faktisk en af de mest eftersøgte egenskaber hos ledere. For nye strategier kan aflede behov for organisatoriske forandringer og stille krav til nye kompetencer, som skaber grobund for bedre performance. Den eksisterende kultur kan være showstopper for nye tiltag, men det kan selve forandringsprocessen altså også.

Essentielt for succes i kommercielle organisationer er, at kultur, adfærd, processer, rytmer og ikke mindst organisationen, understøtter den strategi, og de mål, som virksomheden har sat. Så kan du som leder både skabe resultater og gøre en forskel for dine medarbejdere.

Grape som samarbejdspartner

Hos Grape har vi siden 2001 hjulpet med at imødekomme disse forandringer hos mange af Nordens største virksomheder. Vi kan også hjælpe dig med at finde den bedste metode til forandringsledelse, så I kommer i mål med jeres nuværende eller kommende forandringsproces.

Vi kan introducere og træne dig i forandringsledelse og sikre det altafgørende fokus på virksomhedens kultur, vaner, personlighedsprofiler og stakeholders, så I opnår den bedst mulige proces og dermed også det bedste resultat.

Vi kan give indsigt og værktøjer til, hvordan I bedst håndterer forandringsprocesser og får skabt et kulturskifte – og vi er med jer hele vejen, også når nye forandringer dukker op undervejs.

Skal jeg kontakte dig?

Director

Mads Dahl-Larsen