Skip to main content
E-learningLedelsesudviklingSalgstræning

Hvordan implementerer man e-learning

By juni 24, 2022No Comments
E-Learning

De 7 gode grunde til at anvende e-learning

Sådan implementerer du e-learning i din organisation

E-learning er tidens mest fleksible og effektive kommunikationsredskab til organisationer, der ønsker at optimere deres modtageres evne til at forstå såvel interne som eksterne budskaber. Det er en omkostningsbesparende læringsform, der grundet dens digitale karakter, kan trænes hvor som helst og når som helst.

Hvis du gerne vil blive interne informationsbriefinger og sidemandsoplæring kvit, så læs dette indlæg for at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at implementere e-learning i jeres organisation.

En step-by-step guide til effektivt at implementere e-learning i organisationen

Hos Grape har vi i samarbejde med førende eksperter på diverse kompetenceområder udviklet motiverende online kurser, der dygtiggør jeres medarbejdere, og som bliver tilpasset jeres virksomheds brandingprofil.

De er udviklet med henblik på at tilbyde relevante kurser af høj kvalitet til dine medarbejdere. Kurserne spænder vidt og bredt, og du vil bl.a. kunne finde effektive og lettilgængelige kurser, der kan træne dine medarbejdere i, hvordan de bedst muligt udnytter alle Office-programmerne. Du vil også finde kurser, der er designet til at uddanne medarbejderne i kunsten at være projektleder eller generelt få en forståelse for, hvad det vil sige at være leder i dag.

Her vil du få et indblik i, hvordan I som organisation kan starte processen med at implementere e-learning:

1

Involver dine medarbejdere i beslutningsprocessen

Det er en klar fordel altid at have sine medarbejdere med på sidelinjen inden, at I sammen starter organisationens e-learning-rejse. Start derfor med at høre dine medarbejdere, hvilke kurser, de kunne være interesserede i at tage? Hvilke kompetencer vil de gerne udvikle?
2

Sørg for, at I har en god, troværdig platform, hvor I kan samle og tilgå jeres e-learning materiale

For at kunne dele og rapportere bedst muligt på jeres e-learning, kræver det et Learning Management System – også kaldet et LMS-system. Måske har I allerede jeres eget LMS-system, og så er I klar til at trykke play på programmerne. Ellers findes der mange forskellige LMS-systemer alt efter jeres behov. Vi har stor erfaring med de forskellige LMS-systemer og kan altid rådgive jer om valg af platform.
3

Udvælg de kurser, I er interesserede i og bliv matchet med vores designere

Det er helt op til jer, hvor mange kurser, I ønsker at starte op med. Vi har kurser inden for alle de mest efterspurgte emner, og vores erfarne designere sidder klar til at gøre jeres online kurser til jeres helt egne.
4

Evaluer løbende kurserne, så I er sikre på, at I har fundet frem til det rigtige

Det er altid klogt at evaluere på de investeringer, man gør i sin organisation. Tal med dem, der har brugt jeres kurser, så I kan være sikre på, at I er på sporet af det rigtige.

Fandt I ikke de kurser, I søgte? Vi udvikler også skræddersyet e-learning

Foruden at tilbyde generiske kurser, som langt de fleste virksomheder og organisationer finder mening i at implementere, tilbyder vi naturligvis også helt unikke produktioner af e-learning.

Det kan være i forbindelse med, at I skal lancere et nyt produkt eller en kampagne eller træne medarbejdere i interne systemer og lignende. I vælger blot emnet, målgruppen og målsætningen, og så går vores udviklere og designere i gang med at producere jeres unikke e-learning.

E-learning

E-learning er en mulighed for faglig træning, og et effektivt værktøj til generel virksomhedsuddannelse eller ledelseskommunikation. Ønsker du at sende et ensartet budskab ud til mange medarbejdere, er digital læring et effektivt valg?