Blended learning sikrer kunderådgiveres kompetencer

Alm. Brand betragter rådgivning og den gode kundeoplevelse som et håndværk, som de ønsker at medarbejderne mestrer fuldt ud. Derfor har Alm. Brand i et tæt samarbejde med Grape oprettet et træningsakademi, der skal sikre, at alle medarbejdere opnår en fælles forståelse og holdning til Alm. Brands rådgivnings- og salgskultur og får de fornødne kompetencer, der er afgørende for den gode kundeoplevelse.

Træningsakademiet består af en kombination af 10 e-læringsmoduler á 5-10 min. Kombineret med et to dages tilstedeværelseskursus.
Med e-læringen opnår medarbejderne fælles forståelse for værdier og teknikker, og på tilstedeværelseskurset bliver kompetencerne trænet med udgangspunkt i e-læringen og relevante case situationer.

Hele forløbet er spredt ud over 20 uger, så medarbejderne får tid til at øve sig på deres nye kompetencer i praksis under forløbet. Det hele afsluttes med en certificering.

Alm Brand elearning Grape

Alm Brand elearning

Salgsakademiets opbygning over de 20 uger.

Projektet initieredes med en opstartsworkshops med behovsafklaring og fastsættelse af læringsmål. Den endelige levering af de færdige e-læringskurser blev implementeret via Learning Management Systemet eloomi, som sikrer nem opfølgning på lærings- og performance udvikling.

Kontakt Daniel Mørch og få mere at vide om, hvordan din virksomhed kan bruge digital læring til uddannelse af jeres medarbejdere.

Få tips direkte i din indbakke

Lad os forsyne dig med gratis tips og tricks til salgsledelse, e-learning og ledelsesudvikling direkte i din mailbox.

Ved tilmelding accepterer du samtidig Grapes privatlivsinstillinger. Nyhedsbrevet kan til hver en tid afmeldes.